Bel voor een afspraak: 023-5767488 of neem contact met ons op via Whatsapp! 

LEEFSTIJL

Je leefstijl bepaalt hoe je je voelt, hoe fit je bent en natuurlijk hoe je eruit ziet.
Maar hoe blijf je gezond en lekker in je vel met een vol leven, (jonge) kinderen of een drukke baan?
Ik ben een enorme voorstander van goede voeding. Dat betekent lekker eten en producten gebruiken waar je lichaam blij van wordt. Maar wat heeft je lichaam nodig om zich goed te voelen?

Variatie is belangrijk! Eet waar je lichaam behoefte aan heeft. Maar let op, dit betekent niet dat je onbeperkt moet toegeven aan bijvoorbeeld een suikerverslaving ;-)

Je lichaam functioneert het beste wanneer het alle benodigde voedingsstoffen krijgt aangeboden. Je zult dit zelf merken doordat je meer energie hebt en je minder snel en vaak vermoeid voelt. Maar ook je huid, haar en nagels weerspiegelen je gezondheid!

En, last but not least, je immuunsysteem vaart wel bij gevarieerde voeding die voorziet in alle essentiële micro- en macronutriënten.

GROENTEN, BESSEN EN FRUIT

Wat de meesten van ons in hun dagelijks leven tekort komen is een variatie van groenten, bessen en fruit. Want wie koopt er 30 soorten groenten en fruit? En al lukt het je wel, hoe neem je dit alles mee naar bijvoorbeeld je werk? Hoe krijg je je kinderen zo ver dat ze jouw creaties willen opeten?

WAT ZIT ER IN GROENTEN, BESSEN EN FRUIT EN WAAROM IS DIT ZO BELANGRIJK?

Vitamine A:     immuunsysteem, huidkwaliteit
Vitamine C:     immuunsysteem, collageenvorming, tandvlees, gebit, bloedvaten, bescherming tegen oxidatieve stress (celschade!)
Foliumzuur:     immuunsysteem
Vitamine E:     bescherming tegen oxidatieve stress (celschade!)

 

OMEGA VETZUREN

Naast groenten, bessen en fruit is er nog iets belangrijks; Omega vetzuren!

Deze vetzuren vind je in bijvoorbeeld chiazaad, hennepzaad, lijnzaad, walnoten en algen. Ze zijn ontzettend belangrijk voor een goede functie van je hart, je ogen en je hersenen, je immuunsysteem en je huid.

 

EVEN PRAKTISCH…

Hoe kom je in de praktijk aan voldoende vitaminen, mineralen, vetzuren en fytonutrienten*?

Velen van ons lukt het niet om hun dagelijkse portie gevarieerde groenten, bessen, fruit en omega vetzuren binnen te krijgen, terwijl dit super belangrijk is voor onze gezondheid en ons energielevel.

De capsules bevatten 30 verschillende soorten biologisch geteelde groenten, bessen en fruit die in hun geheel zijn gevriesdroogd.
De capsules bestaan dus niet uit gefabriceerde vitaminen, maar bevatten whole food!

Je komt zo op een eenvoudige maar doeltreffende manier aan de belangrijke voedingsstoffen en anti-oxidanten waarover we het hier hebben.

 De omega blend capsules bestaan uit een volledig plantaardige mix van belangrijke omega vetzuren uit granaatappelpitten, algen, zonnebloempitten en Himalaya bessen. Ze bevatten een mix van omega vetzuren 3, 5, 6, 7 en 9.

Alle capsules zijn vegan en glutenvrij. Daarnaast zijn ze vrij van conserveermiddelen, synthetische kleurstoffen, chemische stabilisatoren en GMO-genetisch gemodificeerde organismen.

Voor kinderen krijg je per soort een gratis variant in de vorm chewables (gummies), waar ze dol op zullen zijn.

*  bioactieve plantaardige stoffen die voorkomen in fruit, groenten, granen en andere plantaardige voeding en die gekoppeld zijn aan het verminderen van het risico op ernstige chronische ziekten