Bel voor een afspraak: 023-5767488 of neem contact met ons op via Whatsapp! 

Microneedling

Microneedling wordt gedaan met het Amieamed microneedling apparaat. Dit apparaat prikt heel veel heel kleine gaatjes in de bovenste huidlagen, waardoor de huid wordt aangezet om nieuw collageen te gaan vormen. Deze behandeling op zich zorgt dus al voor stimulatie van de aanmaak van collageen, maar de stof waarmee je behandelt voegt nog extra effect toe. Microneedling kan ook worden gebruikt om littekens zachter en gladder te maken.

Collageen aanmaak treedt na 6-8 weken op en een optimaal resultaat wordt bereikt door een kuur van 3-4 behandelingen te ondergaan.

Microneedling kan worden gedaan met hyaluronzuur, dit zorgt voor hydratatie en verzorging van de huid.

Ook Skinboosters kunnen worden gebruikt, we hebben verschillende soorten die allemaal een eigen werking hebben (bv. egaliseren, verzorgen, liften, anti-aging of speciaal voor rond de ogen huidverbetering en anti kringen).

Microneedling met PlaatjesRijk Plasma geeft de allergrootste boost aan je huid.
Jouw eigen bloedplaatjes (die voor heling en regeneratie zorgen in het lichaam) met het plasma dat vol voedingsstoffen zit zorgen voor een explosie van groeifactoren en huidherstel.

De behandeling

Microneedling niet erg pijnlijk. We stemmen de diepte van de behandeling af op jouw huid en dit gaat over het algemeen heel goed zonder pijnstilling. Bij twijfel kun je altijd wat verdovende gel op de gevoelige delen van je gezicht krijgen.

Na de behandeling

Na een microneedling behandeling krijg je een masker op je gezicht. Het beste is om het masker te laten zitten tot de volgende morgen. Je huid zal een of twee dagen wat rood zijn, maar je hoeft je sociale verplichtingen er niet voor af te zeggen. Vanaf de eerste dag na de behandeling mag je make up dragen. Wel is het beter om twee weken sauna en zonnebank te vermijden en je (maar dat is altijd ons advies, niet alleen na een behandeling) in te smeren met minimaal factor 30 zonbescherming.

Het resultaat

Na een behandeling met microneedling zie je direct dat je huid wat glanzender en strakker is maar meestal is het resultaat na een paar behandelingen en enkele weken/ maanden nog beter. Je huid is dan begonnen met de het aanmaken van extra collageen en zal steviger worden en prettiger aanvoelen.