Skip to main content
Bel voor een afspraak: 023-5767488 of neem contact met ons op via Whatsapp! 

NIEUW bij Renew Clinic: de huidverjongende collageenbooster LanLuma

Wil je liever geen extra volume, maar op een natuurlijke manier de stevigheid van je huid herstellen, zonder dat de vorm van je gezicht verandert, dan is er Lanluma. 

Lanluma

Lanluma is een collageenstimulerende filler die je zowel voor je gezicht als het lichaam kan gebruiken. Lanluma is anders dan een hyaluronzuurfiller, het is een filler op basis van poly-L melkzuur (PLLA). Deze filler stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en je huid weer steviger wordt. 

Lanluma is perfect voor het op natuurlijke wijze verstevigen van de huid van gelaat, hals en decolleté.
 

Collageenstimulerende filler

Lanluma is een zogenoemde biostimulator, wat wil zeggen dat deze filler collageenstimulerende eigenschappen heeft. In plaats van fijne lijntjes en rimpels op te vullen met hyaluronzuur, stimuleert Lanluma de natuurlijke aanmaak van het eigen collageen. Dit heeft als voordeel dat het (eind)resultaat heel geleidelijk opgebouwd wordt, waardoor het minder opvalt dat je 'iets' hebt laten doen.

Wist je dat Lanluma zowel voor je gezicht als voor je lichaam ontworpen is? Lanluma V is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van je gezicht en Lanluma X wordt gebruikt om je lichaam te verjongen, maar ook om de natuurlijke rondingen van je billen te accentueren. Daarnaast kan je Lanluma V ook gebruiken Je kunt Lanluma V en om de huid van je hals, armen, decolleté en dijen er strakker uit te laten zien.
 

De behandeling

Lanluma is een behandeling die meestal met een canule wordt geïnjecteerd. Deze behandeling kan in minder dan een uur worden uitgevoerd. 

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je gezicht de eerste week elke dag 3x5 minuten te masseren. Zo verspreid je Lanluma optimaal onder je huid, wat bijdraagt aan een natuurlijk resultaat. 
 

Resultaat 

Het resultaat van Lanluma wordt geleidelijk zichtbaar in 2 tot 3 maanden na de behandeling. De natuurlijke aanmaak van collageen wordt opgebouwd en hierdoor is het effect heel natuurlijk, maar vooral langdurig: het resultaat van een behandeling met LanLuma houdt wel tot 2 jaar aan. 
 

Prijs Lanluma

De prijs van Lanluma is 850 euro  per flacon. Doorgaans kan hier het hele gelaat mee worden behandeld. Bij veel verlies van stevigheid kun je de behandeling na 4 weken herhalen.